Det är svårt att hitta en mer unik och säkrare gåva till kunder och personal.

Alla behöver en snygg och effektiv brandfilt!

Att komma på en unik och användbar gåva till kunder och personal är svårt. En brandfilt skänker omtanke, trygghet och ger stor goodwill! En snyggt designad brandfilt av högsta kvalitet med er logotyp, får alltid finnas framme i hemmet, håller i evighet och kan vara avgörande om det skulle hetta till. Till varje brandfilt ingår en snygg förpackning.      

Designa er egna brandfilt

På brandfiltarnas vita plastboxar monteras dekalerna med det valda motivet. Välj något av våra populära förslag med eller utan företagets logotyp eller skapa ett eget motiv med hjälp av oss. Varför inte skicka med en personlig hälsning i förpackningen till brandfilten?

Våra brandfiltar är varken dyrast eller billigast, men håller marknadens högsta kvalitet.

Brandfiltarna tillverkas av vår nära samarbetspartner Presto Brandsäkerhet AB, Nordens ledande företag inom brandskydd. Brandilten är provad enligt SS-EN 1869 och klarar med god marginal EU:s kommande och hårdare regler på släckförmåga. Brandfiltens storlek är 120x120 cm och uppfyller Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskaps rekommendation för hemmiljö. All slutproduktion sker i Sverige.

Er beställning faktureras i samband med leverans av Presto Brandsäkerhet AB. 

                     Inspirationsbilder